söndag 1 februari 2015

Islam har gjort mycket bra för Sverige

Det som är bra med invandringen till SverigeISLAM. – Pettersson har bidragit till och spridit mycket om islams negativa sidor. Jag ber om ursäkt för detta och tycker det är hög tid att även nämna dom positiva aspekterna av den muslimska massinvandringen! Jag vill även passa på att be vår husmuslim om ursäkt som trots att han hatar vår blogg, kämpar med att lära oss den sanna läran mer än han är på jobbet om han har något. Salam Aleikum Ali! Nu till allt som trots alla negativa rapporter är positivt med islam…

Tänk bara hur många jobb som skapats: Gränskontrollen har fullt upp naturligtvis. Poliser har fått mycket mer att göra, inte minst SÄPO.Domstolsväsendet och förstås kriminalvården har expanderat långt över våra förväntningar! Räddningstjänsten, ambulans, brandkåroch glasmästare likaså med mängder av jobb i invandrartäta områden. Bilbränder glädjer förstås försäkringsbolagen och bilindustrin!Sjukvården har förstås fått sin del av kakan!

Förr i tiden kunde det rentav vara tråkigt att gå ut på gatan! Men inte nu längre! Har du tur så viner kulorna på gatan eller i bussen! Det är faktiskt merspännande att vistas utomhus! Det är bara att erkänna! Sen har vi hela invandringsindustrin med Migrationsverket i spetsen, deras eget verk med massor av anställda och alla flyktingförläggningar. Arbetsförmedlingoch försäkringskassan har också fått utöka. Socialtjänsten har naturligtvis många arbetstillfällen att tacka invandringen för! Och föreställ er tidningarnautan islam! Horribla tanke! Många spännande artiklar blir det! Och Bert Karlssons asylimperium, vilken entreprenör!!!

Resebyråerna har fullt upp med att flyga hem flyktingar till hemländerna! Första resan brukar ske när uppehållstillståndet kommit. En del av dem t.o.m. utbildar sig i hemlandet, gäller särskilt ungdomar från Somalia (Al Shabaab-skolan), Irak (Al Qaida-skolan) och Pakistan (Al Qaida/Madrassas). Så den som säger att grabbarna inte vill utbilda sig vet inte vad han snackar om!

SFI och alla andra invandrarrelaterade utbildningar. Arabiska tolkar upplever förstås en guldålder! Och tänk på alla lärare och speciallärare som behövs för att utbilda många av dom från noll! En lärares dröm att se dessa kunskapstörstande ljushuvuden begärligt sluka Platon och Descartes! Och handen på hjärtat; skolan var bra mycket tystare och tråkigare förr! Nu är det fart och fläkt i klassrummen! Sen har vi arkitektoniska bidrag som minareteroch moskéer som många av oss inte kan få nog av!

DO hade väl inget att göra om det inte vore för invandrarna. Hyresvärdarnagaranteras få sina lägenheter fyllda med en aldrig sinande ström av nya invandrare. Så länge massinvandringen pågår slipper de tomma lägenheter och hyrorna drivs upp pga den ständigt förvärrade bostadsbristen! Likaså harfastighetsmäklarna tjänat stålar då bostadsbristen drivit upp priser och arvoden till rekordnivåer! Alla vars bostad ökat i värde bör tända ett ljus för invandrarna! Utan dem hade din bostad bara varit värd en tiondel! Bankernatjänar enorma belopp på att låna ut pengar för de allt dyrare bostadsköpen! Jag menar lånen har ju 10-dubblats! Snacka om ränteinkomster!

Sen har vi fått en mycket flexiblare syn på jämlikhet och yttrandefrihet! Vi som trodde att bögar och judar självklart var helt OK bör nog tänka om. Det finns faktiskt de som tycker annorlunda och vi bör respektera även deras synsätt! Religiöst grundade regler skall respekteras! Vi har lärt oss att vara hänsynsfulla, även mot de som inte är hänsynsfulla! Det kallar jag verklig tolerans! Och sen har vi lärt oss att det minsann finns något som kallasmuslimsk demokrati ”demokrati lite”, OK superlite kanske. Iran är ett fint exempel.

Och muslimska barn och kvinnor, är det så jävla självklart att dom skall åtnjuta vår jämlikhet och samhällets beskydd? Islam har ju sina spelregler! Svenska kvinnor, bögar och judar; om ni fruktar att bli sämre behandlade i framtiden, så trösta er med att det är Allahs vilja! Det är inga nyckfulla regler vi snackar om, utan Guds egna ord!

Vi bör inte lägga oss i att barn könsstympas, tvångsgifts och utsätts för pedofili. Muslimska tonårsflickor envisas ibland med att gifta sig med vem de vill och vilka är vi att ifrågasätta om de gillar att kasta sig ut från balkonger? Lika bra att de tar hand om de sina.

Visst ja! Höll på att glömma att vi även fått oss till livs en del vackra klädesplagg, som bara ökar i popularitet. Elaka tungor hävdar att kvinnorna bär burka frivilligt för att dölja sina blåtiror, men så behöver inte nödvändigtvis vara fallet:

Vi måste respektera främmande kulturer, allt annat är rasism! Helt klart har islam vidgat våra perspektiv!

Islam har väckt oss ur vår törnrosasömn! Vi har insett vilka svin vi egentligen är och att vi förtjänar att sprängas i luften, ifall vi inte lämnar Afghanistan och slutar teckna Muhammed! Att få påtalat sina fel och brister är personlighetsutvecklande!

Om yttrandefriheten som vi tog för given, har vi lärt oss att den gäller förstås inte ifall någon blir arg på vad vi säger eller tecknar! Tidningarna har lärt sig att visa hänsyn mot aggressiva religioner! Inga fler Muhammedteckningar publiceras! Ett stort framsteg! Med yttrandefriheten följer naturligtvis ett ansvar att inte reta upp någon! Rätt självklart egentligen, men det hade vi knappast fattat utan muslimerna!

Det är bara att erkänna att massinvandringen skapat enorma arbetstillfällen och nyanserat vår syn på demokrati, jämlikhet etc. Att inte respektera andra synsätt på detta är rent jävla rasistiskt!

Att inte respektera Guds vilja är faktiskt en synd! Uppenbart att vi gått för långt i vår sekularism! Tack islam!

Och orkar vi inte göra barn själva så kan vi lita på att muslimerna gärna hjälper till och tillverkar nya svenskar åt oss. Mycket vänligt vill jag lova! Detta har dom visat övertygande t ex i Libanon och Egypten. Där har dom axlat det tunga ansvaret att styra landet! Kunde vi önska oss bättre arvtagare? Man blir nästan rörd till tårar!

En del rasister föredrar invandring från Kina, Indien och andra icke muslimska länder. Men efter att ha fått sig till livs islams omfattande bidrag till samhället så lär dom komma på bättre tankar. Och detta är ändå bara början!

Iran, ett islamskt föredöme, styrs av gudfruktiga mullor. Kärleksfullt driver dom med stenar djävulen ur vilseledda kvinnfolk och befriar gärna homosexuella från jordelivets vedermödor. Att även småflickor behöver fysisk kärlek har västerlänningar ibland lite svårt att fatta. Men toleransen har ökat, gudskelov! Ibland är vi lite inskränkta!

Som ni förstått vid det här laget så handlar det bara om att ha en positiv attityd! Att se saker från den ljusa sidan! Det är enligt min mening uppenbart att islam har förändrat Sverige och våra värderingar på ett mycket genomgripande sätt! Tack!

Ingen sten skall lämnas orörd när det gäller att lyfta fram fredens och toleransens religion!

Se till att denna fredens religion växer här! Vi behöver ett starkt islam i Sverige! Stöd massinvandringen!

Tidigare publicerat 1 februari 2010. Lätt omgjort från bloggen Klartexten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar