onsdag 16 mars 2016

Jonny Persson skriver

Jonny Persson skriver
Har på sistone hört en massa otrevliga saker från Tomelilla kommun i Skåne. Den ena incidenten efter den andra som har med flyktingar att göra mörkas (i vanlig ordning)

Tex en incident förra veckan i Brösarp, en "12 åring" hoppade över staketet från skolan (förberedande klass för nyanlända) in till ett närliggande dagis och började misshandla en 6åring. När lärare försökte avstyra det slog "12åringen" dem också, och det slutade med att 2 polispatruller fick komma för att få styr på det. Hela skolan evakuerades och locket lades omedelbart på, självklart rapporterades det inget i Ystads allehanda.


Det har även enligt flera oberoende vittnen förekommit en rad allvarliga incidenter på det kommunala HVB hemmet Välagården i Tomelilla. Förutom en rad anmälningar gällande misshandel, ska det förra veckan också ha skett en våldtäkt där både gärningsman och offer bor på boendet. Även någon form av övergrepp på personalen ska ha skett.

ALLT detta har mörkats i media, INGET har stått i Ystads allehanda.

Jag tycker vi hjälps åt att sätta lite press på Ystads Allehanda och ifrågasätter vad de pysslar med. För er som har möjlighet, slå dem en signal och fråga, eller bränn iväg ett mail.

Tomelillaredaktionen Jenni Dahlgren - Reporter 0417-125 85

Ystad, Telefon: 0411-55 78 00, Fax: 0411-139 55

red@ystadsallehanda.se

Tack på förhand Sverigevänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar